Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.10.2020 08:38 - Един от начините да отрежеш главата на бизнеса е
Автор: mobbidik Категория: Видео   
Прочетен: 633 Коментари: 3 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                     като пуснеш мълвата за заразна болест

Политическа поръчка от много високо място, определи :

1./ Сриване на икономиката до 60 % от световните борси.

2./  Сриване  на  частния бизнес  (малки и средни фирми и предприятия) до 43 %

            От тези две мерки, следват  безработица,  глад,  болести,  и   корупция.

Затвърждават се старите политически  структури,  налагат се старите политически групировки,  на  "сцената"  излизат  бандитите   и   хулиганите.


Връща  се  икономическия  срив от 80- те  години....... тогава,  когато   се  казфасоваха  държавни  фирми и се предоставяше  възможност хора с добри " връзки " в политическия свят  да  се  домогнат  до  пари  и имоти  без  да  имат никакъв  принос за  тяхното  изграждане.


Връща  се  и  " зърнената  криза",  ...... в  последствие  ... хлабя и хлебните изделия поскъпнаха  двойно и  тройно....кори за баница....тестото ....макароните....спагетите....с  двойно  по - високи  цени.    Фермерите  се  "оплакват".......не могли да  ожънат почти 60% от житото....и  след като  сега  започнат дъждовните дни,  ще  стане  още  по - страшно.  Липсата  на брашно  ще  се забележи  осезателно.  Българите,  които не могат да  се откажат от яденето  на хляб в големи  количества,  дали ще гладуват?... защото има и такива,  които  почти  не ядят хляб....за  тях ще  е добре,  но,  за другите  хлебни  потребители - зле.  

Политическа  поръчка.....СРИВАНЕ  НА ЧАСТНИЯ  БИЗНЕС !

Десетки  малки  магазини,  ателието  и офиси - затвориха  врати.
Дребните търговци (ЕТ)  замразиха  фирмите си,  затвориха  магазини и офиси.

Няма  движение  на хора  по улиците.   Няма го онова лудо  пазаруване,  както беше  преди  ИП ( от  13 март 2020г). Дефакто  от  13 март 2020 г досега  и  до края на 2020 г  търговията се сви почти до 80 %.  Както и при Извънредното  положение, при което останаха да работят само  хранителните  магазини, закусвални за доставка на храна по домовете... май така ще  продължим  да живеем до края на тази година...а може би и до края на 2021 г. Прогнозите  за  срива  на частния бизнес никак не  са  добри.  
Монополистите  удвоиха  капиталите  си.  СДпоред статистиката  през времето  на т.н. "ковид19"  милионерите се увеличиха с още 135 хиляди в Европа.  Което  говори, че монополът  печели  милиони евро, за сметка  на здравето  на европейци. България не прави изключение от тази статистика. Никоя  от  големите  компании и супермаркети  не е затворил  врати  и не е  уволнил  своите  служители...с изключение  на  летищата и авиокомпаниите,  които съкращават работни  места.

И така:  "ковид19"  носи  милиони  евра печалби  за монополистите  и  политиците  заети в големия  бизнес.
Гласувай:
6
0


Вълнообразно


1. mobbidik - Ето как се срива бизнеса, по мирен начин...без военни действия, а само с обявяването на "пандемия"
13.10.2020 08:27
Борис Джонсън заяви, че тревожните данни за разпространението на заразата налагат незабавни мерки. Той обаче няма намерение да налага общонационална карантина, както през март, а ще следва, както и досега, балансиран подход, който ще запази икономиката функционираща и училищата отворени.Първата степен, която отговаря на сегашното правило за местни карантини, предвижда да не се събират повече от 6 души на едно място и вечерен час (22 часа) за заведенията, спазване на социалната дистанция и при възможност работа от вкъщи.

Втората, при която освен мерките в първа степен се налага забрана за събирания по домовете и използване на градския транспорт - само ако е крайно наложително.И третата, най-тежката, при която освен всички вече споменати мерки се добавя и забрана за общуването извън семейния кръг - у дома и навън, както и затваряне на пъбовете, ресторантите, фризьорските салони и всички увеселителни завадения.
цитирай
2. djem - ХЕПАТИТЪТ е заразна болест от миналото, добре забравено и сега с новото си име ковид19
21.10.2020 08:33
запази властта на всички корумпирани политици по света.

Няма вирус, който да е толкова нахален като ковид19.

Отвори се капака на "злото" за да пропусне конспиративните теории за овладяването на политиката като цяло обществено зло.

Статуквото, такова каквото го познаваме от 90-те години, ще навлезе окончателно и ще разбие илюзиите на всеки, който си мисли че в България има демокрация и свобода на словото.

Няма ковид19, това е грипна епидемия, каквато е имало преди години.
Например: през 2010 г починаха от грип около 188 човека.
От тогава досега всяка година умират над 20 - 30 болни от грипни вируси - те са хосхитализирани и именно там ходят "медиците" за да отброяват ковид- заразените.

В БОЛНИЦИТЕ ИМА ХИЛЯДИ ХОСПИТАЛИ - ОТ ТАМ СА И БРОЙКИТЕ НА "ЗАРАЗЕНИТЕ" с ковид-измамата.
цитирай
3. golden - Хората изчезнаха от улиците
08.11.2020 06:56
като няма покупателност, няма и печалби.
Потребителите на стоки и услуги намаляха от страх да не се разболеят. Голяма част от хората нямат достатъчно доходи за да си позволят разноски по доктори и болници, затова се трупат пред клиниките за безплатно тестване, за да изкарат поне 10-на дни в болницата на топла храна и топло легло. Такива болни са ужким болни запълват легловата база, а истинските болни умират вкъщи. Това е ПСЕВДОБОЛНИЧНАТА НИ ЗДРАВНА СИСТЕМА, откакто правителството управлява със ЗАПОВЕДИТЕ на Министрите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mobbidik
Категория: Видео
Прочетен: 245698
Постинги: 105
Коментари: 197
Гласове: 2516