Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2011 15:35 - КОДЪТ НА МЪЖЕТЕ
Автор: mobbidik Категория: Тя и той   
Прочетен: 2809 Коментари: 8 Гласове:
11

Последна промяна: 01.04.2013 00:50


                                    КОДЪТ  НА  МЪЖЕТЕ


 Въпреки, че ние живеем във време на  високо развити  технологии, в света около нас остават  скрити многобройни мистерии. В живота има много интересни неща,за които ние знаем със сигурност. Едно такова явление е "Телегонията". Според разпространената версия, телегонията е биологичен феномен, който се отнася за човека и животните.  Думата „телегония”- представлява наука, която утвърждава, че на потомството на женския индивид влияят всичките й предишни полови партньори.В тези случаи, експертите занимаващи се със селекция анализирали размножаването между различни видове животни като коне, гълъби, кучета и други животни, за създаване на нови видове. Те се сблъскали с резултати, които не можели да обяснят.Коневъдите, които развъждали новите породи коне, решили да кръстосат кон и зебра заради повишаване на издръжливостта. Но експериментите не били много сполучливи, получавали се хибриди.....едва след няколко години кобилите, използвани в експериментите, започнали да раждат жребчета с ивици, въпреки, че били заплодени от породисти жребци. Научният свят нарекъл това явление телегония. Има и друго обеснение. Генетичният материал е останал  в тялото за дълго време и показал в последствие влиянието си. Този факт е добре известен в развъдниците. Ако първия самец на чисто породиста майка не е бил от чиста порода, не може да се очаква потомство от чиста порода, независимо колко чисто породисти партньори ще има след това.

 Ако това се случи на животните, то как е при човека?

Ако една жена е имала секс с човек до брака и ако тя роди син заченат от  .. нейният съпруг в този случай, детето може да носи гените на първият човек, който е имал връзка с майката. Въпреки че има много изследвания, науката е слаба, за да обяснят този феномен. Някои изследователи не вярват в телегонията, въпреки че много книги и статии описват феномена подробно и с примери.

Древните- има хипотези,  че  са знаели за това явление и за да имат здраво поколение, са живеели според редица правила - забравени и от тях  нищо не е останало. Векове наред човечеството се е люшкало от една крайност в другата. От краен консерватизъм и религиозни догми и предразсъдъци, които за жалост все още владеят част от народите по света... до краен анархизъм.

Сегашната  “Сексуална революция” и другите глобални изменения в общочовешкия строй, сред които са псевдо-хуманизма, глобализацията, развращението на младежта и всякакви други псевдо - култури, наркоманията внесена в средите на хората от шаманите и жреците при древните племена, ... пиянствата, прикрития и неприкрит сатанизъм - омраза и сатанизъм смразяващ кръвта на хората..... Да не забравяме и Гей обществата. Не трябва да се заблуждаваме, кой печели от това. Не е някой друг, а точно световният елит, който подкарва човешкото население с мотото "Мода" и го насочва на там -  както му е изгодно.
 Докога?
Докогато разбира се, хората пораснат достатъчно, за да нямат нужда от крайностите, но да се ползват от знанието на предците си за благото и оцеляването на човешкият род. И докато разумните хора разберат един път за винаги че модата е временно явление и не е съществено важно нещо. И накрая - докато човекът разбере, че е гост на тази Земя и че дните на живот са му преброени. Ако му е съдено да живее до сто години,човекът - мъжът или жената,  трябва да събере в това време всички важни за него/нея  и потомството им, задачи, да се стремят да ги осъществят и да имат  разума да оставят това,което са създали,  на своето поколение със задачата, това поколение да се разраства, да умножава сътвореното и да са  достатъчно човечни, за да отделят  част от своето имане,  за да помогнат на тези които живеят около тях, но нямат този ум и разум за да сътворяват. Смята се че, мъжете са по-разумни от жените затова е прието те да предадат  своите умения на тези хора които не умеят и не знаят.... Така знанието и умението ще се разпостраняват по цялата земя.....така в древността са се пренасяли знанията и ученията от народите скитащи по Земята....отделно и "Пътят на коприната" също има принос в разпостранението на знанията между народите. ......това е кодът на мъжът - човекът на уменията...знанията.

Загадката ум.

Човешкият мозък е едно от най-великите и сложни за разгадаване творения на природата. Умствените процеси ни правят хора, които носят в себе си заряда на нещо еднакво.

Пътеките на паметта. Всеки човек не може да забрави някои неща. Например първата целувка. Как тези лични „филми” остават в съзнанието на хората толкова дълго? Използвайки техники за отразяване на процесите в мозъка, учените изследват онези от тях, които са отговорни за съхраняването на сюжета на някои моменти от живота. Според тях сивото вещество в мозъка играе ролята на „черна кутия”. Освен това в проучванията се откроява интересен факт: мястото за складиране в мозъка съдържа както истински, така и фалшиви спомени за неща, които не са се случвали. За да изследват спомените, учените предизвикват в участници в експерименти асоциациите с предмети, хора или места, които да ги подсетят за конкретната случка. Да бъдат извикани „фалшивите” спомени обаче е много по-трудно, защото събитията реално не са се случвали и е по-сложно да бъдат преднамерено определени неща, с които да бъдат примамени...например с помощта на някои психотронни лекарства или опиуми под формата на хапче против болка.Така подлъган човека изпада в състояние на неадекватност и с него може всеки лекар да си прави каквито си иска опити с цел изследване. Така през войната в концлагерите хората са били подложени на такива психотронни опити,докато човек не се превръща в животно. имало е случаи на внезапни самоубийства, хора които се опитвали да полетят от високи мостове и др.такива.


Контролът на биологичния ритъм. Хипоталамусът в мозъка, или биологичният часовник на всеки човек, е програмиран така, че тялото ни трябва да следва 24-часов ритъм. Най-видимият ефект от този ритъм е цикълът с активния живот и съня. Човекът не може без сън! Биологичният часовник обаче определя и други важни неща в живота като вземането на решения, телесната температура, кръвното налягане, хормоните. Учените доказаха, че сверяването на този механизъм спрямо светлата част от деня се определя от хормона мелатонин. Доказано е вече че, човек ако не спи около 8 часа в денонощието, лесно се разтройва, лесно се разболява, лесно се разконцентрира, лесно се поддава на манипулации или изобщо изпада в режим "готов" но  със забавени рефлекси. Продължителната липса на сън може да доведе до резки промени в настроението, халюцинации и в най-крайните случаи - до смърт.

Знаеш, че го знаеш.
Но някакво странно разместване в картата на нервните ти пътеки те кара да се чувстваш така, сякаш си отворил вратата към позната стая, само за да се озовеш насред пустинята Гоби, изгубен, объркан и зашеметен в променливите дебри на собственото си съзнание. Отчаян, се замисляш за партията тенис, която ще изиграеш след това фиаско, за да се разсееш. И изведнъж хоп! Еврика! Незнайно откъде, споменът се завръща цял и невредим и объркването е забравено, проблемът е решен и всичко е наред.Това е тайната загадка УМ.

Гласувай:
11
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Вече е 02:18
02.06.2011 02:19
От 01:20 влизам няколко пъти, а броячът на прочетен си стои на 3.
До кога ще е така?
цитирай
2. анонимен - Честит рожден ден на щастливците!
02.06.2011 03:11
Здраве и много любов им желая през годината!
цитирай
3. mobbidik - Днес сякаш целият сайт е задръстен
02.06.2011 03:20
Трудно се зарежда.
Трудно се превключва от страница на страница.
Искам да си сменя снимката - не ми позволява.
Изобщо, чудя се кой поддържа изрядността на този сайт, има ли въобще някой който се занимава с това? Дали пак няма някой БЪГ, който да пречи на нормалната работа на сайта?
цитирай
4. andri - ЧРД!
02.06.2011 04:00
Много радост за рожденниците!
цитирай
5. ezitura - И от мен - поздрави!
02.06.2011 04:06
И.... дълъг живот!
цитирай
6. kozme - Яко парче!
02.06.2011 04:09
Поздрави за хубавата песен!
цитирай
7. marley - Класиката си е класика!
02.06.2011 04:29
Хубава песен! Да им е честит рожденния ден на щастливците!
цитирай
8. mobbidik - Да, песента си я бива
02.06.2011 11:49
но като гледам в сайта на Ютуб, повече се харесва песента на Стиви Уондър и ще я кача като поздрав за утре, родените на 03. 06. 2011. И така ще избирам някоя песен, която се харесва поне от няколко хиляди слушатели.
Приятен ден и успехи!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: mobbidik
Категория: Видео
Прочетен: 191925
Постинги: 83
Коментари: 164
Гласове: 2201